elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Casa de la Cultura de Les Alqueries 'ressuscita' després de 20 anys "d'inacció"

La Casa de la Cultura de Les Alqueries 'ressuscita' després de 20 anys "d'inacció"
  • L'Ajuntament ha aprovat el projecte definitiu per a acabar unes obres

El ple de l'Ajuntament de les les Alqueries ha donat llum verda al projecte definitiu per a acabar la Casa de la Cultura. L'alcalde, Antonio Gil, ha explicat que “han sigut molts anys d'espera que ara veuen la llum. Després de vint anys d'inacció per a poder emprendre unes obres que estaven paralitzades, arriba el moment de posar-les en marxa”.

El ple ha aprovat el projecte modificat de la Casa de la Cultura. “Es tracta de l'últim pas que havíem de donar per a tindre clar el projecte definitiu a nivell local i desbloquejar l'obra. Ho heretem paralitzat de l'última legislatura, ho va posar en marxa el PSOE, però es va tornar a paralitzar perquè es va fer malament, i ara ens toca a nosaltres reprendre-ho. És l'últim pas per a posar en funcionament la Casa de la Cultura”, ha destacat el primer edil.

Els tràmits s'han succeït en els últims mesos, amb l'aprovació per part de la Conselleria de la modificació del projecte, posteriorment la Diputació de Castelló va validar aquesta modificació, i ara s'aprova de manera definitiva.

Cal recordar, fa vint anys va arrancar el projecte inicial, les obres es van reiniciar en 2022 amb l'anterior equip de govern, licitades per 394.520,32€, però van ser paralitzades per sobrecostos. “Amb la modificació del contracte en el qual s'inclou el projecte actual, ho tenim tot per a iniciar les obres, i per fi els veïns veuran en funcionament una obra, que de no haver sigut per la desídia política, seriosa referent a la província”, ha finalitzat Gil.

Pujar