31 d’octubre de 2020 31/10/20

Les Alqueries suspén les festes de la Segregació i destinarà els fons per a superar la crisi del COVID-19

Les Alqueries suspén les festes de la Segregació i destinarà els fons per a superar la crisi del COVID-19 - (foto 1)
  • L'alcaldessa traslladarà aquesta proposta als diferents grups polítics i agents socials per al seu consens

MÉS FOTOS
Les Alqueries suspén les festes de la Segregació i destinarà els fons per a superar la crisi del COVID-19 - (foto 2)
Les Alqueries suspén les festes de la Segregació i destinarà els fons per a superar la crisi del COVID-19 - (foto 3)

L'Ajuntament de les Alqueries suspendrà les festes de la Segregació que estaven previstes per a la setmana del 25 de juny per la crisi sanitària actual del COVID19, ja que la incertesa de la situació sanitària no permet fer una previsió de quins actes es poden desenvolupar. L'alcaldessa Esther Lara explica que “des de l’equip de govern traslladarem aquesta proposta als diferents grups polítics i junt a la suspensió, proposaré que els fons que es destinaven a les celebracions del 25 de juny es destinen a pal·liar la situació que es derive d'aquesta crisi sanitària que està afectant el món. La idea és que, quan la situació ens permeta la volta a aqueixa nova normalitat de la qual es parla, desenvolupem un pla conjunt amb els agents socials i el consistori per a veure en què podem invertir perquè siga útil per a la ciutadania”.

Així mateix, Lara indica que la cort d'honor que havia sigut elegida per al 2020 ostentarà aquest càrrec en el pròxim 2021. L'alcaldessa va mantindre una videoconferència juntament amb les joves i la regidora de Festes, Lorena Maure, per a compartir aquesta decisió i poder explicar-los els motius que van ser compresos i compartits per les 11 representants. “És una situació complicada i totalment nova per a totes les administracions, però l'hem d'afrontar amb responsabilitat en aquests moments. A més, vull agrair la comprensió de totes les parts amb les quals hem compartit aquesta decisió i vull traslladar a la ciutadania que continuarem treballant per a vetlar per la seua seguretat en la mesura de les nostres possibilitats i amb la col·laboració de totes les institucions”, argumenta l'alcaldessa.

Finalment, Esther Lara vol traslladar un missatge de “ànim per a totes les veïnes i veïns del nostre municipi. Són moments complicats i hem de mantindre l'esperança i la calma perquè estem duent a terme un esforç quedant-nos a casa que ens està servint per a salvar vides. A les Alqueries estem tenint un comportament exemplar i molt solidari i hem de continuar així fins que la situació canvie, perquè tot això passarà i ens ha de fer més fortes com a societat”.

Pujar