31 d’octubre de 2020 31/10/20

Les Alqueries rendeix homenatge a la seua patrona en l'Ofrena Floral

Les Alqueries rendeix homenatge a la seua patrona en l'Ofrena Floral - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Les Alqueries rendeix homenatge a la seua patrona en l'Ofrena Floral - (foto 2)
  Les Alqueries rendeix homenatge a la seua patrona en l'Ofrena Floral - (foto 3)
  Les Alqueries rendeix homenatge a la seua patrona en l'Ofrena Floral - (foto 4)

  El primer cap de setmana de les Festes Patronals de Les Alqueries es pot resumir en correbous, concursos de paelles, esport, hostal de vi i tapa, espectacles i música. Però sens dubte, destaca per la tradicional ofrena de flors a la Mare de Déu del Niño Perdido, un dels esdeveniments més emotius de les festes i el començament de les quals va tenir lloc el diumenge 7 d'octubre a les 17:30 en el carrer Major.

  L'alcaldessa, Esther Lara Fonfría, al costat de la reina de les festes 2018, Imma Fornet Ventura, i la seua cort d'Honor van encapçalar la processó amb la finalitat de retre homenatge a la Mare de Déu. A l'esdeveniment, que va estar organitzat per la penya 'Kin Folló', van acudir diferents penyes i associacions de la localitat per a oferir a la patrona rams de flors i demostrar la seua devoció.

  Seguidament, a les 20:00 les penyes de Les Alqueries es van reunir per a un concurs de paelles en la vila, per al qual es van repartir 2 kg d'arròs i llenya per a totes aquelles penyes que volgueren participar. El lliurament de premis del concurs va tenir lloc a les 22:00 en el recinte dels mercats i va ser seguit d'un espectacle humorístic i musical per part del Golden Apple Quartet.

  La resta del cap de setmana es va poder gaudir de correbous de bous cerrils, bous embolats, voltes populars amb bicicleta, actuacions d'orquestres com Elgrupo.es i grups com Calavera Jones, a més de discomòbil en el recinte del mercat.

  Pujar