31 d’octubre de 2020 31/10/20

Les Alqueries presenta un programa de festes complet amb actes per a tots els públics

    El programa de les Festes Patronals, que comencen aquest divendres 29 fins al 8 d'octubre, està format per actes i activitats de diferent tipus per a tots els públics. Aquest programa es pot arreplegar de 9h a 14h al Registre de l'Ajuntament, i per la vesprada a la Casa de la Música i la Dansa (MiD), de 17h a 20h o també pots tindre'l en versió digital en l'apartat de festes de la pàgina web de l'Ajuntament. La regidora de festes, Lorena Maure, explica que "hem tractat que hi haja diferents opcions per a que tothom gaudisca de les festes, acudint als actes que més li interesse. Esperem que siga una molt bona setmana i que els carrers s'omplin de gent i d'alegria com tots els anys".

    De la programació d'aquest any en l'àmbit musical destaca la presencia d'orquestres de primer nivell com La Tribu, Zeppelin Band, Euforia i Platino, mentre que respecte als actes taurins s'ha recuperat la celebració de les vaques enfundades el dijous 5 d'octubre i a més, es realitzarà el desafiament entre les ramaderies Cantera i El Mijares amb l'exhibició de dues vaques de cada una d'elles, el dissabte 30 de setembre. Una de les activitats que s'han consolidat es el Concurs Autos Locos, aquesta serà la segona edició i tindrà lloc el 6 d'octubre per el matí. Durant aquest dia també es celebra III Niño Fest-Interpenyes amb un dinar de germanor i l'orquestra La Viva.

    El pregó de festes, a càrrec de la Regina i Dames 2017, per segon any consecutiu també es donarà en llenguatge de signes. Finalment, el primer diumenge d'octubre es realitzarà l'ofrena de flors a la Mare de Déu del Niño Perdido. Lorena Maure afirma que "des de l'Ajuntament volem agrair la col·laboració de les penyes i diferents col·lectius en l'organització d'activitats durant la setmana de festes per a que totes i tots les veïnes i veïns passen unes bones festes".

    Pujar