20 d’octubre de 2020 20/10/20

Les Alqueries dona a conèixer els premis al concurs de cartells per a festes

Les Alqueries dona a conèixer els premis al concurs de cartells per a festes - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Les Alqueries dona a conèixer els premis al concurs de cartells per a festes - (foto 2)
  Les Alqueries dona a conèixer els premis al concurs de cartells per a festes - (foto 3)
  Les Alqueries dona a conèixer els premis al concurs de cartells per a festes - (foto 4)
  Les Alqueries dona a conèixer els premis al concurs de cartells per a festes - (foto 5)

  Les Alqueries ja té els cartells per a les Festes de la Segregació i Festes Patronals 2017. Els guanyadors del concurs han sigut Vicente Capella Blasco pel seu cartell per a les celebracions de juny, amb el lema "Ofrenes a l'esforç d'un poble", i Cristina Llopis Manchón i Pepe Llopis Manchón pel seu cartell per a la setmana d'homenatge a la Virgen del Niño Perdido, amb el lema "Alqueries i festeres, festes alquerieres". El jurat va estar format per la Reina i Dames de 2017, la Presidenta de l'Associació de Penyes, Noelia Nebot i dos persones vinculades amb les arts gràfiques, com Joaquín Puig i Pamela Moya. La regidora de festes, Lorena Maure, afirma que "el concurs ha tingut molt bona acollida, la qualitat de tots els participants ha sigut molt bona i han sabut transmetre amb el seu art l'essència de les festes de les Alqueries, per lo que el jurat ha tingut difícil prendre una decisió".

  Aquesta ha sigut la primera vegada que ha eixit a concurs els cartells que representaran i promocionaran les festes de les Alqueries i els guanyadors han rebut com a premi 150€ per cada cartell, tal com s'indicava en les bases del concurs. L'elecció dels guanyadors, que es va celebrar al saló de plens de l'Ajuntament, es va efectuar amb un sistema de votació individual. Cada persona del jurat va triar els tres cartells que més li agradaven donant-los una puntuació de 3 punts al primer, 2 al segon i 1 al tercer i finalment es van escollir aquestes dos obres.

  Durant el concurs s'han presentat un total de 15 cartells, 7 per a les Festes de la Segregació i 8 per a les Festes Patronals que estaran exposats tots, junts als guanyadors, en la Casa de la Música i la Dansa i es podran visitar des de el dia 26 de maig fins el 16 de juny de 17 a 21 hores. Lorena Maure conclou donant les gràcies "a tots els participants perquè han fet un gran treball, demostrant molta creativitat" i anima a tothom "per a que presenten les seues obres a l'any que ve, ja que, després de l'èxit que hem recollit en esta edició, segur que anem a repetir aquesta iniciativa novedosa".

  Pujar