31 d’octubre de 2020 31/10/20

Les Alqueries es disfressa en l'equador de les seues festes

Les Alqueries es disfressa en l'equador de les seues festes  - (foto 1)
  • La d'este dimecres ha sigut tota una jornada dedicada als xiquets i amb una de les celebracions més populars de les seues Festes Patronals, la cavalgada de disfresses

Galeria de fotos
Les Alqueries - Festes Patronals - Disfraces
Les Alqueries - Festes Patronals - Disfraces
MÉS FOTOS
Les Alqueries es disfressa en l'equador de les seues festes  - (foto 2)
Les Alqueries es disfressa en l'equador de les seues festes  - (foto 3)
Les Alqueries es disfressa en l'equador de les seues festes  - (foto 4)

La festa no dóna treva a les Alqueries. La localitat castellonenca supera l'equador de les Festes Patronals en honor a la Virgen del Niño Perdido. Unes festes que estan disfrutant tots els públics i que, excepte el xicotet incident del passat dilluns quan es va escapar un bou en corda, estan sent tot un èxit.

Mostra d'açò ho hem vist este dimecres en la jornada dedicada als més xicotets amb un matí infantil en la plaça Major amb llits elàstics, castells, pinta-cares, jocs populars així com el tradicional menjar de calderes en el recinte de mercats.

A la vesprada s'ha inaugurat una exposició de pintura amb treballs realitzats pels alumnes del curs de pintura i a la nit ha tingut lloc un dels actes que més agrada en estes festes: la cavalcada de disfresses. Tots els veïns, xiquets, majors, joves... han eixit al carrer amb els looks més originals per a disfrutar d'una nit que ha acabat amb un ball de disfresses en la Plaça Major.

Encara que no ha participat tanta gent com en anys anteriors, s'han vist disfresses molt originals com un fent homenatge a la vaca perduda de Borriana, Rebeca, així com un altre en honor al bou en corda que es va escapar dilluns passat. Les Festes Patronals seguiran fins a este diumenge amb multitud d'activitats per a tots els públics i esdeveniments per a tots els gustos.

Pujar