20 d’octubre de 2020 20/10/20

Les Alqueries despedix les seues festes al gran

Les Alqueries despedix les seues festes al gran  - (foto 1)
  • La localitat acaba deu dies de festejos amb una missa i una processó en honor a la seua patrona, la Mare de Déu del Niño Perdido

Galeria de fotos
Les Alqueries - Festes Patronals - Misa Procesión y Fin Fiestas
Les Alqueries - Festes Patronals - Misa Procesión y Fin Fiestas
MÉS FOTOS
Les Alqueries despedix les seues festes al gran  - (foto 2)
Les Alqueries despedix les seues festes al gran  - (foto 3)
Les Alqueries despedix les seues festes al gran  - (foto 4)
Les Alqueries despedix les seues festes al gran  - (foto 5)
Les Alqueries despedix les seues festes al gran  - (foto 6)
Les Alqueries despedix les seues festes al gran  - (foto 7)
Les Alqueries despedix les seues festes al gran  - (foto 8)
Les Alqueries despedix les seues festes al gran  - (foto 9)

Han sigut deu intensos dies de festes en les Alqueries però este diumenge han arribat al seu fi. Amb la missa en honor a la seua patrona, la Mare de Déu del Niño Perdido, i la processó en el seu honor, els veïns d'esta localitat despedixen un altre any de festejos.

Ha sigut l'última jornada de festes però sens dubte de les més intenses. Ja a les 12 del migdia s'ha llegit la declaració institucional del 9 d'octubre com el dia de la Comunitat Valenciana. El diumenge ha continuat amb un concurs d'art urbà en què els concursants han pintat grafitis i s'ha repartit premi entre els millors.

Però sens dubte la part més intensa s'ha viscut a la vesprada amb la missa a les 19:00 en honor a Ntra. Sra. la Mare de Déu del Niño Perdido, acte a què li ha seguit una processó en el seu honor pels carrers de la localitat i en el que han participat veïns de totes les edats.

I després d'este emotiu acte ha tocat donar fi a les festes i ha sigut un castell de focs artificials l'encarregat de posar la llum i el so de l'últim dia de les festes. La pirotècnia ha estat a càrrec de Reyes Martí en una traca que diu adéu a les festes de les Alqueries, fins a l'any que ve.

 5 comentaris
para muy bueno y nono
para muy bueno y nono
07/12/2016 11:12
mira tu propia casa

de la manera que habláis perteneces al grupo que dirige el ayuntamiento y no quereis q se vea la M de vuestros amigo. Pues es su obligación la de pasear y revisar el estado del pueblo, Para eso les pagamos el resto del pueblo, No solo para aparentar en fiestas y reunión. Porque esta claro que en discursos no sorprenden . Alguna clasecita les vendría bien

Pujar