21 de novembre de 2019 21/11/19

Cs de Les Alqueries critica que "es pacte en els despatxos el canvi de la ubicació de la Unitat de Respir"

Cs de Les Alqueries critica que "es pacte en els despatxos el canvi de la ubicació de la Unitat de Respir" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Cs de Les Alqueries critica que "es pacte en els despatxos el canvi de la ubicació de la Unitat de Respir" - (foto 2)

  El portaveu de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Les Alqueries del Niño Perdido, Francisco Vicent, ha criticat que "el canvi de la ubicació de la Unitat de Respir s'haja decidit en els despatxos i sense comptar amb l'opinió de la resta de grups polítics del Consistori ja que no ha passat per ple". "El PSOE ha volgut destinar els 90.000 euros en ajudes del Pla 135 a aquest efecte, quan des de juny tenia coneixement que els set regidors de l'oposició apostàvem per destinar aquests fons a finalitats més necessàries, per exemple des de Cs a camins rurals", ha explicat Vicent, qui ha manifestat que "el més greu no és sol que s'haja ignorat la voluntat de la majoria d'edils, sinó que els socialistes segueixen sense assumir que tenen quatre regidors i per tant, necessiten asseure's a dialogar per a poder governar la localitat". Així, l'edil ha advertit que "el problema vindrà a l'hora d'aprovar la concessió d'aquest nou espai que, contràriament amb el que ha passat amb les subvencions, no podran fer la mala jugada i passar-la per Junta de Govern, sinó que haurà de ser ratificada pel ple i ja veurem si tira avant".

  Sobre aquest tema, el regidor ha recordat que "en Cs ja vam manifestar la nostra disconformitat en 2017 quan es va situar la Unitat de Respir en el local al costat de Serveis Socials al no reunir aquest les condicions idònies". "En aqueix moment, Lara ens va assegurar que 'les dimensions no eren un problema i que podia utilitzar-se el soterrani annex per a una possible ampliació futura', cosa que al final s'ha demostrat que no era veritat", ha explicat el portaveu i per això, ha subratllat que "el temps ha donat la raó al nostre partit en què aquest espai no era el més adequat". "Ara, amb l'últim decisió de traslladar la Unitat de Respir en l'antic 'Parvulari' el que es constaten són dues coses: d'una banda, la supèrbia de l'alcaldessa a l'hora de reconéixer els seus errors i per un altre, la incapacitat en la gestió dels socialistes".

  "Des del nostre partit estem convençuts que això canviarà a partir del 26 de Maig i que els veïns castigaran la falta de rumb dels socialistes i premiaran la sensatesa i el model de Cs per al poble", ha resolt el portaveu.

  ocultar
  Cs de Les Alqueries critica que "es pacte en els despatxos el canvi de la ubicació de la Unitat de Respir"
  Pujar