20 d’octubre de 2020 20/10/20

Les Alqueries conclouen la celebració del trenta-tercer aniversari de la Segregació

Les Alqueries conclouen la celebració del trenta-tercer aniversari de la Segregació - (foto 1)
  • La Missa d'Acció de Gràcies, l'ofrena al Monòlit i la pólvora posen punt i final a més d'una setmana de celebracions

Galeria de fotos
Les Alqueries - Festes de la Segregació 2018 - Acte Institucional
Les Alqueries - Festes de la Segregació 2018 - Acte Institucional
MÉS FOTOS
Les Alqueries conclouen la celebració del trenta-tercer aniversari de la Segregació - (foto 2)
Les Alqueries conclouen la celebració del trenta-tercer aniversari de la Segregació - (foto 3)
Les Alqueries conclouen la celebració del trenta-tercer aniversari de la Segregació - (foto 4)

Ahir a la vesprada va tenir lloc a les Alqueries la commemoració del XXXIII aniversari del Decret de Segregació. Dia gran de les festes que, al seu torn, serveix com a colofó final d'aquesta celebració.

Com de costum, l'església de les Alqueries va acollir la missa d'Acció de Gràcies per l'aniversari de la Segregació, on es ret homenatge a la seua independència de Vila-real i el seu reconeixement com a municipi. Multitud de veïnes i veïns es van congregar a l'acte, on les veus de la Coral Polifònica de la Unió Musical Alqueriense van cobrar gran protagonisme.

A l'eucaristia, presidida pel rector de la localitat, van estar presents la Reina de les Festes, Imma Fornet, i les seues sis dames: Vanessa Gargallo, Àngela Gil, Andrea Verdegal, Marta Capella, Alba Lozano i Laura Capella. A més, no van faltar membres de la Corporació Municial, així com representants de diferents entitats del municipi.

Posteriorment, es va desenvolupar l'acte d'ofrena al 'Monòlit' a la Plaça de la Segregació, caracteritzat per la lectura de l'acta de Segregació que dóna pas al tret dels 33 tradicionals coets -un per cada any transcorregut- que celebren l'aniversari de la localitat.

A la recta final, una gran mascletà a càrrec de la pirotècnia Reyes Martí va posar el colofó a la jornada festiva davant l'atenta mirada d'una grandíssima multitud de veïnes i veïns.

 1 comentari
directiva cf
directiva cf
05/07/2018 08:07
otro año mas

otro año mas con los mismo subida de precios menos ropa malos emtrenadores y que no acuden a los entrenes,,entrenadores que son dictadores directivos que solo se mueven con quien les baila el agua,,y el ayuntamiento pasando del futbol,,,recordaros a los de la directiva que si estais ahi es por los padres que somos los que pagamos no porque seais validos ***algun pernales te que estar*** president solo sabes que buscar gente que trabaje para ti miemtras tu sacas pecho,,como el colombaire que como esta aburrido se lleva el marron del club y aun asi se cree que la gente lo acepta,,jajajajja lastima de club que va a la deriva,,,,

Pujar