elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les Alqueries aprova una modificació de prop de mig milió d'euros per a millorar els polígons Ull Fons i Els Vents

Les Alqueries aprova una modificació de prop de mig milió d'euros per a millorar els polígons Ull Fons i Els Vents
  • La sessió plenària també ha aprovat una modificació per a regularitzar els estacionaments per a persones amb mobilitat reduïda

MÉS FOTOS
Les Alqueries aprova una modificació de prop de mig milió d'euros per a millorar els polígons Ull Fons i Els Vents - (foto 2)

El ple de l'Ajuntament de les Alqueries ha aprovat aquest matí una modificació de crèdit per a incloure prop de mig milió d'euros per a la millora de les infraestructures dels polígons Ull Fons i Els Vents.

L'alcalde, Antonio Gil, ha explicat que “l'Institut Valencià de Competitivitat i Innovació (IVACE) ens ha concedit una ajuda de poc menys de 300.000 euros, als quals sumarem altres 120.000 euros per part del consistori, per a millorar les infraestructures dels nostres polígons, i potenciar les nostres empreses i l'arribada de més iniciatives fins al nostre municipi”.

En concret, l'IVACE ha concedit dues ajudes per una quantitat de 281.592,50 euros, i el consistori completarà la inversió amb 118.407,50 euros. “Quasi mig milió d'euros per a arreglar l'accessibilitat, senyalística, voreres, connectivitat. Millorar les infraestructures existents, i eliminar les mancances dels embornals, millorar visibilitat i pas de bicicletes i vianants”, ha explicat el primer edil.

D'altra banda, el ple també ha aprovat la modificació de l'Article 34 de l'Ordenança de Circulació. “Aquest canvi porta molts mesos, fins i tot abans que entràrem. Ara hi ha nova redacció de l'Ordenança de Circulació proposada pels tècnics de Serveis Socials, redactada per ells, que indicarà com gestionar les targetes d'estacionament per a persones amb mobilitat reduïda i les prioritats d'aparcament en el municipi”.

Pujar