elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
LOTERIA DE NADAL 2022

Veus tremoloses, premis consecutius i valencians en el Teatre Real: les anècdotes del sorteig

Veus tremoloses, premis consecutius i valencians en el Teatre Real: les anècdotes del sorteig
  • El Teatre Real de Madrid ha acollit com és tradició el Sorteig Extraordinari de Nadal que ha regat de milions la Comunitat Valenciana

Jornada de molta il·lusió, preparatius i nervis. El Teatre Real de Madrid ha obert les portes molt primerenc per a acollir a totes les persones que feien cua des de fa hores per a veure en directe el Sorteig Extraordinari de Nadal.

Entre ells, dos amics de Llíria que han entrat al teatre vestit de raboses o una parella de la Vall d'Uixó disfressats de gasolinera.

Però aquestes no han sigut les úniques curiositats que deixa el sorteig més esperat de l'any que ha regat de milions la Comunitat Valenciana, on també ha esguitat la Grossa premiada amb 400.000 euros al dècim.

Entre les anècdotes del sorteig destaca la veu tremolosa d'una de les xiquetes de Sant Ildefons. Encarregada de la segona taula, aquesta xiqueta estava summament nerviosa, tant que la veu li tremolava. Només els aplaudiments del públic i l'aigua que ha pogut beure entre filferro i filferro, i la serenitat que dóna la ‘experiència’ han fet que es calmara.

Després d'eixir la Grossa, tan grans eren els nervis dels xiquets que el que portava la bola del premi no encertava a inserir-la en el filferro perquè les càmeres gravaren el número premiat.

Al públic li ha cridat l'atenció un numere. Possiblement el més baix dels que han eixit en la pedrea. Es tracta del 00028 que s'ha emportat una ovació dels assistents.

També destaca el ràpid que han eixit els premis. Si bé fins a les 10.24 hores no ha eixit el primer gran premi, un cinquè, el segon premi ha tardat només dos minuts més a eixir i a penes nou minuts després eixia un altre cinquè premi. En onze minuts han eixit dos cinquens i el segon premi de la Loteria de Nadal.

Ràpida ha sigut també la segona tanda., a les 11.08 hores els xiquets de Sant Ildefons cantaven un quart premi, dos minuts després un altre cinquè i onze minuts després la Grossa, amb l'explosió de goig en el Teatre Real.

A les 12.30 hores eixia un cinquè premi i només un minut després, en la següent bola, un altre cinquè. Per a finalitzar, amb dos minuts de diferència han eixit l'últim cinquè i el segon quart premi. A les 12.45 hores i les 12.47 hores.

Pujar