18 de novembre de 2019 18/11/19

El PP de la Vall traça una oposició constructiva, en positiu i pro activa per a defensar els interessos dels valleros

El PP de la Vall traça una oposició constructiva, en positiu i pro activa per a defensar els interessos dels valleros - (foto 1)
  • Carolina Castelló, cap de llista dels Populars, ha assegurat que “aplaudirem allò que siga beneficiós per a la Vall i reprovarem les mesures que considerem que s'han de canviar”

Carolina Castelló, cap de llista del Partit Popular de la Vall d’Uixó en les passades eleccions municipals, ha assegurat que “els cinc regidors que formarem el grup municipal anem a realitzar una oposició constructiva, amb fermesa, en positiu i pro activa per a defensar els interessos dels vallers”.

Per a Castelló, “la nostra finalitat i objectiu màxim, per al qual ens hem presentat a les eleccions, és treballar pels vallers, per les seues necessitats, per les seues exigències i per a millorar el seu entorn i les condicions de vida dels nostres veïns”.

Per açò, el cap de llista dels populars ha assegurat que “aplaudirem allò que siga beneficiós per a la Vall i reprovarem les mesures que considerem que s'han de canviar perquè siguen millors per als vallers”.

Així mateix, Carolina Castelló ha agraït als vallers que van exercir el seu dret al vot el passat 26 de maig, especialment a les persones que van confiar en el Partit Popular. "Treballarem per a no defraudar als vallers”, ha apuntat.

ocultar
El PP de la Vall traça una oposició constructiva, en positiu i pro activa per a defensar els interessos dels valleros
Pujar