elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de la Vall reclama més plantilla per a la Policia Local

El PP de la Vall reclama més plantilla per a la Policia Local
  • Exigeixen reforçar les patrulles nocturnes per a garantir la cobertura del 100% dels serveis a la població

El Partit Popular de la Vall d'Uixó ha reclamat inversió per a reforçar la plantilla de la Policia Local del municipi que permeta assegurar als més de 32.000 veïns del municipi la seguretat que mereixen.

Des del PP, tal com ha manifestat el regidor Herminio Serra, “portem denunciant des de fa mesos la necessitat d'assegurar a la ciutadania una atenció adequada en matèria de seguretat i protecció”. Durant l'estiu, “s'han produït actes de vandalisme en diferents punts del municipi inclosos diversos centres escolars, que no desitgem que es reproduïsquen al llarg de l'any en altres sectors, per la qual cosa considerem necessari reforçar els torns amb els professionals oportuns”.

Per a Serra, “som conscients que no podem tindre un policia en cada cantonada de la Vall i que hem d'apel·lar a la convivència, col·laboració i el civisme per a evitar fets delictius i danys en infraestructures públiques”. Tanmateix, “això no és obstacle perquè des del PSOE s'habiliten les partides econòmiques necessàries que garantisquen la cobertura policial en aquells moments en els quals les patrulles es veuen limitades pel nombre de professionals que en l'actualitat presten servei en el nostre municipi”.

En aquest sentit, declara Serra, “des del PP donarem suport a qualsevol inversió que vinga a reforçar la cobertura que en matèria de seguretat i assistència ofereix la Policia Local. Perquè els agents exerceixen una labor d'assistència, atenció, mediació amb la ciutadania i cobertura bàsiques per a una població tan nombrosa com és la de la Vall”.

Per això, “reclamem, com ja hem fet al llarg d'enguany en diverses ocasions, el reforç de les patrulles nocturnes en llaures a evitar actes vandàlics o fets delictius”. “Considerem fonamental atendre les necessitats de la plantilla d'agents perquè la inversió en aquest cos redundarà sobre el servei que es preste a la nostra població”. I, finalment, “defensem la necessitat d'apostar per un recurs bàsic, que ho és no sols en matèria de seguretat sinó també d'una manera assistencial. Perquè si l'esquerra cobra a la població imposats de primera, els veïns esperen rebre una atenció i serveis concordes amb la pressió fiscal que els imposen”.

Pujar