29 d’octubre de 2020 29/10/20

El PP de la Vall organitza el grup municipal per a liderar una oposició “amb sentit comú i que vés-li per l'interès general”

El PP de la Vall organitza el grup municipal per a liderar una oposició “amb sentit comú i que vés-li per l'interès general” - (foto 1)

    El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha organitzat el grup municipal “per a liderar una oposició amb sentit comú i que vés-li per l'interès general”. Així ho ha explicat Herminio Serra, que serà el portaveu adjunt del grup Popular, en el qual Carolina Castelló, candidata a l'alcaldia, serà la portaveu.

    Així mateix, “amb l'objectiu de millorar la funcionalitat del grup, hem distribuït les àrees perquè cadascun de nosaltres pose la lupa sobre i elabore propostes que portarem al ple”. Així doncs, Carolina Castelló portarà serveis socials i transparència; Marga Marco s'encarregarà de turisme, esports i festes; Herminio Serra treballarà les àrees d'educació, cultura i urbanisme; Elena Vicente-Ruiz, que repeteix com a diputada provincial, portarà les àrees de seguretat i interior; i Israel Martínez portarà comerç, hisenda i ocupació.

    Herminio Serra ha assenyalat que “des de les eleccions, no hem deixat de trepitjar el carrer i d'atendre les reivindicacions dels valleros i de les associacions que ens han demanat que els atenguem”. Per al portaveu adjunt, “la Vall necessita un govern que estiga centrat a millorar la vida dels veïns, que siga transparent i clar”.

    Per açò, “des del Partit Popular anem a treballar per a tractar de dinamitzar l'economia, presentar propostes per a baixar els impostos a la ciutadania, fer de la Vall una ciutat més social, defensar la llibertat i allò que ens defineix com a ciutat”.

    Pujar