1 d’octubre de 2020 1/10/20

El PP de la Vall impulsarà un nou projecte de Ciutat Esportiva

El PP de la Vall impulsarà un nou projecte de Ciutat Esportiva - (foto 1)

  La candidata pel Partit Popular a l'alcaldia de la Vall d’Uixó, Carolina Castelló, ha traslladat les propostes de millora de les instal·lacions esportiva i del foment de la vida saludable. “L’esport ens aporta molts valors positius com a esforç, superació, perseverança, igualtat, respecte, esportivitat, solidaritat i companyerisme”.

  Per açò, l'alcaldable ha assenyalat l'aposta dels Populars per a millorar les instal·lacions esportives i fer de la Vall un escenari esportiu perquè la nostra ciutat siga seu de campionats esportius provincials, autonòmics i nacionals.

  “Volem que els vallers tinguen les millors instal·lacions esportives. Som el partit que va instal·lar gespa artificial en tots els camps de futbol, per açò, amb fets anem a impulsar un nou projecte de Ciutat Esportiva amb la construcció d'un velòdrom i un segon poliesportiu municipal”, ha explicat Carolina Castelló.

  A més, "acondicionarem la pista d'atletisme amb un nou sòl, la construcció de graderies i una cantina; i millorarem els serveis en tots els camps de futbol de la ciutat”.

  Carolina Castelló ha assegurat que "apostar per l'esport és apostar per vida i per un futur més saludable”, per açò “el nostre objectiu és millorar les instal·lacions, donar suport a les entitats esportives i que la Vall siga un referent de salut i vida sana”.

  Pujar