21 de setembre de 2020 21/9/20

El PP de la Vall exigeix al tripartit que accelere els tràmits per a engegar les càmeres de vídeo vigilància

El PP de la Vall exigeix al tripartit que accelere els tràmits per a engegar les càmeres de vídeo vigilància - (foto 1)
  • Gema Domínguez: "Front als actes vandàlics que hem patit en les últimes setmanes, és necessari augmentar les mesures de seguretat"

Arran dels actes vandàlics que la Vall d'Uixó ha patit en les últimes setmanes, el Partit Popular ha exigit al govern municipal que actue per a augmentar la vigilància i la seguretat. La portaveu adjunta, Gema Domínguez, ha assegurat que "condemnem tots els actes vandàlics però demanem a l'equip de govern tripartit que augmente la vigilància i la seguretat".

L'edil del PP ha realitzat aquestes declaracions arran de l'últim acte de vandalisme que ha patit l'ermita de la Sagrada Família, que no és un fet aïllat perquè fa setmanes la parròquia de La nostra Senyora de l'Assumpció ha patit fins a en dues ocasions els agressions dels vàndals. Així com la senda de Quistel que ha patit la destrossa per part de persones i l'únic gronxador per a discapacitats que després de diverses setmanes encara està guardat en el magatzem, sense haver sigut reposat.

"Possiblement a través de les càmeres de seguretat es podria dur a terme una important labor preventiva i facilitar a la Policia Local i la Guàrdia Civil la detenció dels vàndals", ha assenyalat Domínguez.

Per açò, "des del PP de la Vall d'Uixó exigim al tripartit que acceleren ja els tràmits administratius per a engegar les càmeres de vídeo vigilància i vetlen per la seguretat en tot el municipi, però sobretot d'aquells béns amb interès històric o artístic especial".

Pujar