28 de setembre de 2020 28/9/20

PP: "La Vall d’Uixó segueix sense pressupost per a 2019"

PP: "La Vall d’Uixó segueix sense pressupost per a 2019" - (foto 1)

  "La Vall d'Uixó segueix sense pressupost per a 2019 i es preveu que els comptes no es porten al ple per al seu debat i aprovació aquest mes de gener. Açò suposa que, com a mínim, passarà el primer trimestre d'enguany sense que el municipi tinga els comptes de 2019 disponibles".

  La portaveu del Partit Popular, Elena Vicente-Ruiz, ha assegurat que "l'equip de govern no ha fet els deures. S'han anat de vacances, a les seues coses, però no al que els importa els vallers". Cal assenyalar que la Vall té un govern amb majoria absoluta el que suposa que tenen més facilitat per a aprovar els pressupostos.

  "Que a mitjan gener la Vall seguisca sense pressupost és una falta de responsabilitat i denota més que mai que s'acosten les eleccions i hi ha molt nerviosisme en l'ajuntament", ha assegurat Vicente-Ruiz.

  Cal recordar que el pressupost de 2018 es va aprovar al gener del mateix any, "però aquesta vegada estem esperant els comptes de 2019 i no saps gens. El tripartit no ha convocat encara comissió d'Hisenda i si no ho fa prompte suposaria haver de prorrogar els pressupostos de 2018 amb les dificultats i els inconvenients de gestió que es poden trobar".

  Vicente-Ruiz ha assegurat que "si el tripartit de Tania Baños prorroga els pressupostos és que són incapaços de governar i si els porten segur que vindran amb més imposats i menys beneficis per als vallers".

  L'edil del PP ha lamentat que "en aquesta legislatura el tripartit ha sigut incapaç de fer ni una sola obra educativa, del col·legi Rosario Pérez no hi ha encara gens, ni una gran obra social". "S'han dedicat a sembrar la divisió tirant creus, canviant noms de carrers i pintant banquitos. Aquest és el seu balanç".

  Pujar