elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Vall d'Uixó reobri instal·lacions pese a l'increment de contagis per covid

La Vall d'Uixó reobri instal·lacions pese a l'increment de contagis per covid
  • Aquest municipi castellonenc supera ja les 1.000 persones contagiades segons Sanitat

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó prorroga fins a un altre avís la suspensió de totes les activitats en espais públics però obri instal·lacions pese a l'increment de contagis de covid.

Així, segons ha informat el consistori en un comunicat que obrin, amb restriccions, les instal·lacions esportives per a clubs amb esportistes federats en competicions, la programació de l'auditori i el cinema, la biblioteca municipal per a préstecs i sala d'estudi i els Centres d’Esplai.

A més, segueixen obertes les oficines municipals, el mercat i el cementeri, encara que en el comunicat l'Ajuntament de la Vall d'Uixó exclou les Grutes de San José que si donava per obertes al públic la setmana passada i que va suposar la indignació de molts valleros per la perillositat d'obrir aquest recurs turístic en plena ona de contagis.

Segons la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, la Vall d'Uixó té 139 casos actius i 11 persones han mort per covid. Aquest municipi castellonenc supera ja les 1.000 persones contagiades segons Sanitat.

Pujar