elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Vall d'Uixó ofrena a la Verge de l'Assumpció

La Vall d'Uixó ofrena a la Verge de l'Assumpció
  • Es tracta d'un dels actes que s'inclouen en la programació de les festes patronals en honor a Sant Vicent Ferrer adaptades a la pandèmia

MÉS FOTOS
La Vall d'Uixó ofrena a la Verge de l'Assumpció - (foto 2)
La Vall d'Uixó ofrena a la Verge de l'Assumpció - (foto 3)

La Vall d'Uixó ha ofrenat aquest matí a la Verge de l'Assumpció, en les festes patronals de Sant Vicent Ferrer, una celebració que la comissió ha adaptat a la pandèmia.

La reina de les festes de Sant Vicent Ferrer, Mar Fas Diago, i la seua cort d'honor, al costat de la reina de les festes patronals de la Sagrada Família i el Santíssim Crist, Carmen González Royo, han participat en aquest acte al qual s'han sumat devots valleros i Marta Guzmán Segarra, futura reina de les festes patronals de Sant Vicent Ferrer.

Per segon any consecutiu, aquestes festes no han pogut celebrar-se per la pandèmia del covid-19. Pel que el 90% de les activitats entre el 9 i el 18 d'abril seran online i tan sols s'han programat tres actes presencials en el Teatre Municipal Carmen Tur, que compleixen amb totes les mesures d'aforament, seguretat i prevenció. Es tracta de la Gala Lírica, el lliurament dels premis Vicentets i dels premis de poesia i la Nit d’Albaes.

A més es dispararà un castell de focs artificials des de diversos punts, en horari de toc de queda per a garantir que no hi haja presència de públic i s'estrenarà, de manera online, el documental Tornarem, dirigit per Mar Navarro, que narra com va afectar l'any passat la pandèmia i la suspensió de les festes quan faltaven pocs dies perquè començaren.

Pujar