elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Vall d'Uixó fa doblet amb La Volta: consulta recorreguts, horaris i on no es podrà aparcar

La Vall d'Uixó fa doblet amb La Volta: consulta recorreguts, horaris i on no es podrà aparcar
  • El dimecres 30, els ciclistes creuaran la ciutat i el dijous 31 eixiran des de Sant Josep

La Volta ciclista a Espanya recorrerà la província de Castelló els dies 30 i 31 d'agost, amb dues etapes que discorreran per diverses localitats com Morella, Ares del Maestrat, Culla, Les Useres, L'Alcora, Onda, Assuévar, la Vall d'Uixó, Nules, Alfondeguilla, Sogorb o Montanejos.

El dimecres 30 d'agost, l'etapa serà de Morella a Borriana amb 186 quilòmetres i el dijous 31 d'agost els ciclistes arrancaran des de la Vall d'Uixó i acabaran en el pic de Javalambre.

La Vall d'Uixó té la particularitat d'acollir dues etapes de La Volta: mentre el dimecres 30 serà zona de pas durant l'etapa entre Morella i Borriana; el dijous 31 serà etapa d'eixida des de les Grutes de San José.

També els ciclistes passaran tots dos dies per la població veïna d'Alfondeguilla.

Etapa 5: Morella-Borriana

El dimecres 30 d'agost, la cinquena etapa de La Volta transcorrerà des de Morella fins a Borriana, i passarà per la Vall d'Uixó.

Els corredors creuaran, baixant per Alfondeguilla, la carretera de Sogorb i el carrer Andalusia en direcció Nules i la capital de la comarca de la Plana Baixa. L'horari previst és entre les 15.30 i les 17.00 hores.

Etapa 6: la Vall d'Uixó-Javalambre

Per part seua, el dijous 31 d'agost, eixirà la carrera en manera neutralitzada des del pàrquing de San José. Els ciclistes circularan per l'avinguda Sud-Oest, avinguda Cor de Jesús, carrer Andaluía, carretera de Sogorb en direcció Alfondeguilla des de les 12.00 fins a les 13.30 hores.

Des de la Policia Local han informat que està prohibit aparcar pels carrers per on transcorren totes dues etapes.

Pujar