elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Vall d'Uixó usa el correu oficial per a manar als clubs esportius un fullet del PSOE

La Vall d'Uixó usa el correu oficial per a manar als clubs esportius un fullet del PSOE
  • El mail va ser remès el 7 de desembre de 2020 des del compte de la regidoria d'Esports

MÉS FOTOS
Document adjunt en el correu d'Esports de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó

Diversos clubs esportius de la Vall d'Uixó han rebut en els seus correus electrònics un email de l'Ajuntament sobre informació relativa a la pandèmia amb un document adjunt del PSOE.

Concretament el correu es va enviar el passat 7 de desembre de 2020 amb la “Normativa anti-covid de la Comunitat Valenciana àmbit deporte (10 de desembre 2020/15 de gener de 2021” amb la capçalera del PSPV-PSOE corresponent al ‘Fòrum de l’esport’, un òrgan de participació del PSPV-PSOE que assessora en matèria física i esportiva.

El regidor del Partit Popular de la Vall d'Uixó, Herminio Serra, va ser l'encarregat ahir de traure a la llum aquest fet durant el debat sobre l'estat de la ciutat. De fet, Serra va acusar l'equip de govern de “política partidista en plena pandèmia” per “enviar correus a totes les associacions esportives amb fullets del PSOE”.

Davant aquesta situació, elperiodic.com ha tractat de conèixer la versió de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó però de moment no s'ha obtingut cap resposta.

Serra ha explicat que “van ser els propis clubs els qui es van posar en contacte amb nosaltres poc després de rebre el correu perquè no entenien com es podia usar un correu oficial per a caminar informació d'un partit polític”, concretament del mateix partit -PSOE- de la persona que s'ocupa de la regidoria d'Esports.

En el correu, la regidoria d'Esports els indica: “Us adjunte un document amb tota la informació respecte a la normativa COVID19 que s'implantarà el pròxim 10 de desembre”

En el document, al qual ha tingut accés elperiodic.com, es detallen les normes que regulen l'activitat esportiva en pandèmia i pretén ser una guia per a ajudar a institucions, entitats esportives professionals de l'activitat física i de l'esport, a interpretar les mesures.

Pujar