elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Dos valencianes en els Jocs Olímpics de París: Sara Sorribes i Anabel Medina

Dos valencianes en els Jocs Olímpics de París: Sara Sorribes i Anabel Medina
  • Les olimpíades es desenvoluparan del 27 de juliol al 4 d'agost

A mes i mig per als Jocs Olímpics de París 2024, ja es coneixen els noms dels equips espanyols de tenis que participaran en les Olimpíades del 27 de juliol al 4 d'agost.

Entre l'equip femení destaquen dos valencianes: Sara Sorribes i Anabel Medina, seleccionadora de l'equip espanyol per als JJOO de París 2024.

La tennista de la Vall d'Uixó, Sara Sorribes, ha entrat directa en el torneig individual i en el de dobles, al costat de Cristina Bucsa.

Per a la torrentina Anabel Medina, seleccionadora nacional del tenis femení, acudir amb Sara Sorribes i Cristina Bucsa, tant a nivell individual com fent parella en dobles, li il·lusiona i li dona esperanÇa d'aconseguir una medalla olímpica.

Medina ha assegurat que “seran uns Jocs especials per jugar en Roland Garros, on Espanya sempre ha fet bons resultats”.

La seleccionadora nacional té bones vibracions amb Sorribes i Bucsa després de guanyar el Mútua Madrid Open com a parella de dobles.

“Tant Sorribes com Bucsa arriben amb moltíssima il·lusió, que és el més important, amb el nivell, que el tenen, i després tenen les dos possibilitats, optem a dos medalles individual i al dobles”.

Pujar