elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

“El tripartit nega al PP còpia de la relació de factures”

“El tripartit nega al PP còpia de la relació de factures”

  "El govern de la Vall d'Uixó, format per PSOE, Esquerra Unida i Compromís, sembla decidit a passar a la història per ser el més opac. De fet, el Síndic de Greuges ja els ha recomanat que lliuren al Partit Popular tota la documentació que sol·liciten a través del dossier "100 preguntes sense resposta"".

  "Ara, el govern de PSOE, Esquerra Unida i Compromís ens neguen còpia de la relació de factures que s'aproven per junta de govern", segons denuncia la portaveu adjunta del Partit Popular, Gema Domínguez.
  "Tots els equips de govern dels últims anys, des de Josep Tur (PSOE), Isabel Bonig (PP) i Óscar Clavell (PP) han facilitat als partits de l'oposició copia de la relació de factures aprovades per junta de govern", ha assenyalat l'edil.

  No obstant açò, "després d'aconseguir que, després de més d'un any sense fer-ho, envien per correu electrònic la relació de factures aprovades, a la tercera setmana ens trobem amb la negativa del tripartit a donar-nos aquesta documentació".

  Gema Domínguez ha assenyalat que "des dels serveis econòmics de l'ajuntament ens van dir que l'ordre del tripartit era no seguir facilitant la relació de factures".

  "L'única manera que té l'oposició de fiscalitzar i conèixer què despeses es paguen a través de la junta de govern és facilitant aquesta informació". "Però aquells que quan estaven en l'oposició i després en el govern abanderaven la transparència, han trencat el dret que tenim tots els regidors a la informació". Segons l'edil, "és l'equip de govern més opac de la història de la Vall d'Uixó".

  Per açò, Gema Domínguez ha exigit a l'alcaldessa Tania Baños que revertisca aquesta situació perquè "és inconcebible que veiem vulnerat contínuament el nostre dret a la informació".

  La portaveu adjunta afegeix que "aquesta opacitat afecta també a tots els valleros que desconeixen en què es gasta el tripartit els diners que paguen amb els seus impostos perquè porten des de 2015 sense actualitzar la web lavallduixo.dondevanmisimpuestos.es.

  Pujar