elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els treballadors de Nordex protesten a Madrid pel tancament de la planta

Els treballadors de Nordex protesten a Madrid pel tancament de la planta
  • Amb encreuaments i làpides, els empleats es manifesten enfront de la seu d'Acciona

MÉS FOTOS
Els treballadors de Nordex protesten a Madrid pel tancament de la planta - (foto 2)
Els treballadors de Nordex protesten a Madrid pel tancament de la planta - (foto 3)

Vaga indefinida i protesta a Madrid. Els treballadors de Nordex/Acciona de la Vall d'Uixó continuen amb la seua lluita contra l'acomiadament col·lectiu comunicat per l'empresa fa quaranta dies i el tancament de la planta.

Aquest matí, un grup d'empleats s'han desplaçat fins a Alcobendas on Acciona té la seua seu per a protestar pel tancament de la planta d'aerogeneradors, l'única en la Comunitat Valenciana.

Abillats amb encreuaments i làpides, els treballadors han cridat “no al tancament” a les portes de les oficines centrals que Acciona té en aquest municipi madrileny.

En l'última reunió mantinguda entre la mercantil i el comité d'empresa es van acordar mantindre mig centenar de llocs de treball, recolocables en la planta de Pamplona o en les plantes que l'empresa té repartides per diversos punts del planeta, no obstant això, els treballadors exigeixen que no es tanque la planta i que es mantinguen els 94 llocs de treball actuals.

Des que Nordex/Acciona va comunicar la seua decisió a mitjan febrer, els treballadors han mantingut reunions amb tots els partits polítics, alcaldes dels municipis amb empleats afectats, representants en el Congrés dels Diputats i ahir amb el pr

Pujar