elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP reivindica La Vall com a eix de transport i exigeix formar part del pla de mobilitat de Castelló

El PP reivindica La Vall com a eix de transport i exigeix formar part del pla de mobilitat de Castelló
  • El Grup Municipal del PP presenta una moció al ple perquè la localitat de 32.000 habitants que el PSOE ha exclòs s'integre en un projecte que és clau per a la ciutat

El Partit Popular de la Vall defensarà demà en ple la inclusió de la localitat en el pla de mobilitat de l'àrea metropolitana de Castelló que el PSOE ha presentat i que exclou a la província del programa d'accions. “Es tracta d'un projecte clau i important per al nostre municipi, perquè la Vall d'Uixó exerceix de nexe d'unió, d'eix que vertebra el transport en la zona sud de la província”.

Per aquest motiu, ha declarat Carolina Castelló, portaveu del PP en la Vall, “és tan important que la nostra localitat s'integre en aquesta ambiciosa acció que inclou a 14 localitats de la província i que, sorprenentment exclou al nostre municipi”.

Per al Grup Municipal del PP en la Vall, “no podem consentir que la nostra població, amb 32.000 habitants, perda aquest tren de les oportunitats que s'obri amb un projecte que estima una inversió de 117 milions d'euros en un període de deu anys”. Amb l'objectiu de facilitar la mobilitat a l'entorn de Castelló, aquest pla d'acció estableix que amb un sol bitllet l'usuari tindrà plena mobilitat en la xarxa de transports públics (autobús, Tram, tren...) que formen part de l'àrea metropolitana de la ciutat.

“I la Vall no mereix el càstig de quedar exclosa d'aquest pla d'acció”, ha considerat Castelló. Per això, el ple de demà dimecres serà escenari del debat d'una moció amb la qual el PP demana a l'alcaldessa i els seus socis de govern que “reivindiquen el potencial del nostre municipi, l'activitat i capacitat econòmica de nostre acabe municipal per a assegurar que forma part de l'àrea metropolitana”.

Per a la portaveu del PP, “és ara quan l'alcaldessa té l'oportunitat de defensar als nostres veïns i de garantir un recurs bàsic de mobilitat al qual no podem ni devem dir adeu”. Per això, “davant aquest càstig immerescut, des del PP reclamem que la Vall d'Uixó, un dels deu municipis més grans de la nostra província, situada a tan sols 25 quilòmetres de la capital, forme part de l'àrea metropolitana per mèrits propis. Els que l'alcaldessa socialista ha de defensar en lloc de sacrificar”, ha manifestat la regidora del PP.

Pujar