9 de juliol de 2020 9/7/20

PP: "El PSPV deixa a fosques a 150 alumnos federats de la Vall d'Uixó Bàsquet"

PP: "El PSPV deixa a fosques a 150 alumnos federats de la Vall d'Uixó Bàsquet" - (foto 1)
  • Marga Marco, regidora del PP, recorda que "al setembre es va presentar una moció per a atendre les necessitats del club que el PSPV va rebutjar i que segueix sense resoldre"

Més de 150 alumnes del club la Vall d'Uixó Bàsquet entrenen en condicions d'il·luminació precàries malgrat haver reclamat a l'estiu una solució eficaç als entrenaments. Marga Marco, regidora del PP a la Vall d'Uixó, ha posat hui de manifest aquesta situació després que el passat estiu l'entitat esportiva sol·licitara pistes alternatives al poliesportiu per a garantir el bon desenvolupament dels entrenaments.

“Ens trobem a les portes de novembre i aquest cap de setmana hi ha canvi horari. Es farà de nit més prompte i aquesta situació empitjorarà uns entrenaments que en aquests moments ja són complicats per als equips. Exigim solucions als qui al setembre van rebutjar totes les alternatives que els presentem en ple”.

El setembre passat el PP va presentar una moció al ple que recollia les propostes del club la Vall d'Uixó Bàsquet. “Plantegem adequar la pista del col·legi Eleuterio Pérez i revisar i adequar la il·luminació del centre educatiu per a afavorir la visibilitat en els entrenaments”. No obstant això, "totes les propostes van ser rebutjades pel PSPV i hui el club entrena en pistes que no tenen una il·luminació adequada, les del Honori Garcia i les de l'Eleuterio Pérez".

Des del PP, "reivindiquem l'esforç d'una entitat esportiva que treballa per a promoure els sans valors de l'esport entre els més joves". Tant a la directiva, com a les famílies, com als propis esportistes, "l'activitat dels quals i passió es tradueix en més de 150 joves federats". "Creiem que és necessari creure en l'esport, apostar per ell i no abandonar-lo, com lamentablement ha ocorregut amb aquest club". Per aquest motiu, ha assenyalat Marco, "continuarem sent l'altaveu dels esportistes, reclamant solucions als seus problemes i reivindicant l'atenció a les seues necessitats, perquè la seua activitat és fonamental per al nostre municipi".

Pujar