elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una persona detinguda per robar bosses a dones grans a la localitat de la Vall d'Uixó

Una persona detinguda per robar bosses a dones grans a la localitat de la Vall d'Uixó
  • Dues de les quatre víctimes van patir lesions greus havent de ser hospitalitzades, una de les quals intervinguda quirúrgicament

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 20 anys com a presumpte autor d'un delicte de furt, tres delictes de robatori amb violència i nou delictes d'estafa, i ha investigat a una dona de 19 anys per un delicte de receptació i dos delictes de estafa, tots ells perpetrats a dones grans a la localitat de Vall d'Uixó.

Els fets es van produir entre els dies 29 de març i 6 d'abril de el present, l'autor fixava el seu objectiu en dones d'avançada edat, emprant el mètode de l'estrebada les assaltava i els sostreia la bossa amb totes les seues pertinences, amb aquesta tècnica el lladre aconseguia consumar els delictes i fugir del lloc sense poder ser aconseguit per les seues víctimes.

A causa de la violència emprada en algun dels robatoris per arrabassar les bosses, dues de les víctimes van patir lesions de gravetat per les quals van haver de ser hospitalitzades, arribant a ser intervinguda quirúrgicament d'elles.

Un cop comès el delicte i abans de poder anul·lar les targetes de crèdit, el presumpte autor es valia d'elles per a realitzar compres en comerços de la localitat per imports inferiors a 20 euros i d'aquesta manera no necessitava introduir una contrasenya.

Com a resultat de la investigació i després de la realització de nombroses indagacions, la Guàrdia Civil va descobrir que aquesta persona estava acompanyada en la comissió dels il·lícits per una dona, aconseguint identificar i localitzar les dues persones.

En el moment de la detenció, l'autor encara conservava diverses targetes de les sostretes, les quals han estat intervingudes com a prova, així com diversos articles dels adquirits amb les mateixes, quedant tot això a disposició judicial.

Les diligències instruïdes al costat del detingut van ser posats a disposició de Jutjat d'Instrucció nº 5 de Nules (Castelló) el qual decret el seu ingrés a la presó.

Pujar