28 de novembre de 2020 28/11/20

Les Penyes en Festes, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó, llança una campanya de promoció del comerç local

Les Penyes en Festes, amb la col·laboració de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó, llança una campanya de promoció del comerç local - (foto 1)
  • Amb el Carnet de Soci 2020, es podrà accedir a descomptes permanents, xecs regal i aportacions extraordinàries dels comerços

Les Penyes en Festes, en col·laboració amb l'Ajuntament de la Vall d'Uixó, llança una campanya de promoció i suport al comerç local. Mitjançant el Carnet de Soci 2020, que poden obtenir tant les persones penyistes com aquelles que no ho són, podran accedir a sortejos, descomptes i promocions.

"Amb la suspensió de la setmana de Penyes, des de l'associació hem emprés aquest projecte perquè no es quede un any buit i recolzar, dins de les nostres possibilitats, als comerços i negocis de la ciutat", explica el president de les Penyes en Festes, Vicente Pitarch, qui ha recordat que la iniciativa és oberta per a tots els comerços locals, sense necessitat de tenir cap classe d'acord amb l'associació.

Mitjançant el Carnet de Soci, que compta amb més de 2.000 usuaris, es podrà accedir a sortejos de xecs regal per valor de 25€, a aportacions extraordinàries d'alguns comerços de la ciutat i a descomptes permanents amb negocis al llarg de l'any.

El regidor de Comerç, Jorge Garcia, ha donat l'enhorabona a l'associació per la campanya: "una volta més, amb iniciatives com aquesta, les Penyes en Festes demostra el seu caràcter social i la seua importància dins de la societat vallera".

 

Pujar