18 de novembre de 2019 18/11/19

La pel·lícula La Banda es presenta al Teatre Municipal Carmen Tur de La Vall d´Uixó el 15 de novembre

La pel·lícula La Banda es presenta al Teatre Municipal Carmen Tur de La Vall d´Uixó el 15 de novembre - (foto 1)
  • L’esdeveniment l’organitza l’associació cultural Amics de la Vall i comptarà amb una recepció amb música de les tres bandes de la ciutat

El pròxim divendres 15 de novembre, a les 21.30, tindrà lloc al Teatre Carmen Tur la projecció de la pel·lícula La Banda, òpera prima del director valencià Roberto Bueso, ambientada en el món de les societats musicals. A més, la majoria dels personatges són valencians, novells i músics.

«Des de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó hem cregut oportú donar suport a la projecció d’esta pel·lícula i donar-li difusió», declara la regidora de Cultura, Maria Cruces, qui convida a tothom a gaudir d’una producció on el paper «dels nostres vallers més il·lustres és fonamental, ja que el productor és Fernando Bovaira i el compositor de la banda sonora és Vicente Ortiz».

L’acte està organitzat per Amics de la Vall, associació cultural que, segons Cruces, sempre està al costat de la cultura, especialment de les manifestacions culturals produïdes per persones de la Vall d’Uixó. Els socis d’Amics de la Vall entraran de manera gratuïta, i la resta de persones podran comprar la seua entrada en taquilla per 5 €.

Roser Diago, presidenta d’Amics de la Vall, explica que la música és l’eix central que uneix als personatges, tal com ocorre a la idiosincràsia valenciana: «Fernando Bovaira, productor de Mientras dure la guerra, ha apostat per retratar el món valencià en esta producció i, junt amb Vicente Ortiz, porten el nom de la nostra localitat encara més lluny».

A les 21.30 horas tindrà lloc al vestíbul del Teatre Carmen Tur una recepció acompanyada per la música en directe de membres de la Schola Cantorum, la Unió Musical Valldeuxense i el CIAC. A les 22.00 horas hi haurà una explicació per part del director i del guionista de la pel·lícula i, seguidament, es projectarà La Banda.

ocultar
La pel·lícula La Banda es presenta al Teatre Municipal Carmen Tur de La Vall d´Uixó el 15 de novembre
Pujar