16 de gener de 2021 16/1/21

Martí felicita la firma Acquabella de la Vall d’Uixó per l’obtenció del Premi Europeu a l’Empresa de l’Any 2019

Martí felicita la firma Acquabella de la Vall d’Uixó per l’obtenció del Premi Europeu a l’Empresa de l’Any 2019 - (foto 1)
    MÉS FOTOS
    Martí felicita la firma Acquabella de la Vall d’Uixó per l’obtenció del Premi Europeu a l’Empresa de l’Any 2019 - (foto 2)

    El president de la Diputació de Castelló, José Martí, i la diputada i alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños, han rebut al Palau Provincial el president de Construplas SLU, Juan José Benavent, per a felicitar-lo per l’obtenció, el mes passat, del premi europeu a l’Empresa de l’Any 2019. L’empresa, coneguda comercialment com a Acquabella, té el seu centre logístic en aquesta ciutat de la Plana Baixa i és tot un referent en la fabricació de plats de dutxa i de mobiliari per al lavabo. Martí ha trasmés a Benavent la seua satisfacció personal i la de tota la província per comptar a casa nostra amb firma “d’excel·lència i que ens ajuda a posicionar a Castelló en el mapa de la innovació empresarial”.

    Acquabella s’ha alçat amb el guardó després de superar una carrera en què han participat més de 150.000 firmes de 33 països diferents.

    Pujar