27 de novembre de 2020 27/11/20

PP: "L’atur augmenta en el mes de juny en la Vall"

PP: "L’atur augmenta en el mes de juny en la Vall" - (foto 1)

  Mentre a Espanya i en la província de Castelló descendeix el nombre de persones en situació de desocupació, en la Vall d’Uixó les dades van al revés i augmenta el nombre d'aturats.

  Així, en el mes de juny segons les dades del Servef a Espanya la desocupació va baixar en 98.317 persones i en la província de Castelló s'ha registrat un descens de 1.973 persones. “No obstant en la Vall d’Uixó no se segueix la tendència a la baixa i la dada de l'atur repunta en 36 persones en el mes de juny, i en el que portem d'any són 128 persones més en l'atur”, ha assegurat la portaveu adjunta del PP de la Vall d’Uixó.

  Per açò, des del Partit Popular han exigit al tripartit de PSOE, Esquerra Unida i Compromís que adopten les mesures necessàries per a evitar que se seguisca destruint ocupació.

  En aquest sentit, Gema Domínguez ha assegurat que en aquests dos anys l'esquerra ha pres decisions que han anat en contra de la creació d'ocupació. “Estes de les primeres mesures que va prendre el tripartit va ser elevar la taxa de l'aigua un 12% i ara hem conegut que els comerços pagaran fins a un 195% més per la taxa de la brossa”. A més, segons l'edil del PP “pagar als proveïdors a 201 dies com ocorre amb Emsevall és un llast per a les empreses i comerços de la nostra ciutat”.

  La portaveu adjunta del PP ha valorat de forma positiva les mesures del Govern d'Espanya que van evitar el rescat d'Espanya i que el nostre país isca de la crisi en la qual ens va ficar el PSOE. “Amb el PP, Espanya ha passat de ser el país que més ocupació destruïa al que més creix de la Unió Europea. I açò és gràcies a les reformes del Govern d'Espanya i al sacrifici que hem fet tots els espanyols”.

   

  Pujar