6 de juny de 2020 6/6/20

El PP lamenta "la falta de manteniment i neteja dels espais públics"

El PP lamenta "la falta de manteniment i neteja dels espais públics" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El PP lamenta "la falta de manteniment i neteja dels espais públics" - (foto 2)
  El PP lamenta "la falta de manteniment i neteja dels espais públics" - (foto 3)
  El PP lamenta "la falta de manteniment i neteja dels espais públics" - (foto 4)

  El Partit Popular de la Vall d'Uixó ha denunciat "la falta de manteniment i de neteja dels espais públics". Per a la portaveu adjunta, Gema Domínguez, "la gestió de Tania Baños i els seus socis de govern per a atendre els problemes del dia a dia deixa molt a desitjar".

  Els populars han assegurat que "a diari rebem a través del nostre Espai de Participació moltes queixes de valleros perquè observen deficiències en la via pública i en el terme municipal". Per a l'edil del PP, "ens envien fotos a través del correu o del WhatsApp dels regidors amb bancs trencats en el cementeri, brossa tirada pel terme municipal, andròmines sense arreplegar en la via pública, voreres trencades i els restolls d'herba amuntegats en els laterals dels camins rurals".

  Segons Gema Domínguez, "totes aquestes imatges que ens envien demostren que amb el tripartit de PSOE, Esquerra Unida i Compromís és un absolut desastre".

  De fet, "ens arriben queixes periòdicament, però aquesta setmana ha sigut un escàndol. No hi ha hagut dia que no ens haja arribat una fotografia de valleros queixant-se per la deixadesa del tripartit".

  "Per açò, des del PP exigim a Tania Baños que es pose de debò a treballar perquè se li està acabant la legislatura i ha demostrat la seua incapacitat per a gestionar el dia a dia". Per als populars, "el tripartit està a canviar els noms de carrers que no els agraden i a derrocar la Creu, però no a atendre els problemes dels valleros i a mantenir en condicions el casc urbà i el terme municipal".

  Gema Domínguez ha assegurat que "Tania Baños i els seus socis arrosseguen des de juny de 2015 un esgotament que els impedeix treballar amb ganes per la Vall d'Uixó".

  Pujar