elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó reprén el programa 'Jove oportunitat'

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó reprén el programa 'Jove oportunitat'
  • Les classes es van suspendre en el mes de març a causa de la crisi de la COVID-19

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó reprén les classes del programa 'Jove Oportunitat', el qual té com a objectiu reinserir als joves en el món acadèmic i/o laboral mitjançant el foment de les habilitats personals i socials, la formació acadèmica, la millora dels perfils professionals i el treball individual de l'alumnat. Aquest projecte és finançat per l'IVAJ i el Fons Social Europeu.

"El programa busca reenganxar a aquells joves que, per diverses raons, han abandonat l'escolarització reglada, amb l'objectiu de què puguen triar el seu futur", explica el regidor de Joventut, David Lluch, qui destaca que es tracta de grups molt reduïts (6 o 7 alumnes per classe) on es poden complir les mesures de seguretat.

El monitor del curs, Pau López explica que l'objectiu del curs és "donar a l'alumnat confiança perquè desenvolupen capacitats que els puguen servir en el seu futur, ja decidisquen seguir estudiant o incorporar-se al món laboral".

Actualment, l'alumnat està preparant-se per a les proves d'accés al Grau Mitjà i, a causa de la crisi pel coronavirus, el programa acabarà en setembre o octubre d'aquest any.

Pujar