5 de juny de 2020 5/6/20

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la V Escoleta de Nadal

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la V Escoleta de Nadal - (foto 1)
  • Aquest any l’Escoleta de Nadal tindrà lloc al CEIP Ausiàs March del 23 al 31 de desembre i els dies 2 i 3 de gener

MÉS FOTOS
L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta la V Escoleta de Nadal - (foto 2)

La Regidoria d’Educació presenta la V Escoleta de Nadal de la Vall d’Uixó, que aquest any tindrà lloc al CEIP Ausiàs March del 23 al 31 de desembre i els dies 2 i 3 de gener de 2020. L’horari de l’Escoleta serà de 09.00 a 13.30 hores i hi podran participar les xiquetes i xiquets d’entre 3 i 12 anys. El preu de la inscripció serà de 30 €, encara que la Regidoria d’Educació ofereix una subvenció del 50% i també d’unes beques del 100% per a les famílies que ho necessiten.

La inscripció es pot fer online a través de la pàgina web de l’Ajuntament (www.lavallduixo.es) o en l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de  l’edifici de l’Ajuntament, presentant el formulari que s’ha distribuït en els centres educatius i totes les instal·lacions municipals: «és important indicar en el formulari si hi ha necessitats educatives especials i quines són, ja que des de l’Ajuntament apostem per una escola inclusiva i hem de saber què necessitem quant a professionals especialitzats i material necessari», indica la regidora d’Educació, Carmen Garcia.

L’alumnat d’infantil realitzarà activitats entorn del concepte ‘Un Nadal d’aventura’, en el que es promourà la imaginació a través de jocs sensorials i esportius. D’altra banda, en l’alumnat de primària el centre d’interés és ‘Un Nadal solidari’, en el qual les activitats es divideixen en una dimensió lúdica, festiva, educativa, ambiental i cooperativa. A més de les instal·lacions del CEIP Ausiàs March, s’aprofitarà l’entorn del col·legi per a realitzar activitats a l’aire lliure.

«Des de l’Ajuntament agraïm la participació de la coordinadora d’AMPES, ja que com a objectiu de Ciutat Educadora, aquest projecte no es pot fer sense la implicació de la societat civil», destaca la regidora.

Pujar