28 d’octubre de 2020 28/10/20

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta els cursos ‘Comença a exportar’

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó presenta els cursos ‘Comença a exportar’ - (foto 1)
  • Es tracta de tallers dirigits als xicotets comerços i empreses de la localitat que tindran lloc els dies 28 de novembre, 3 i 4 de desembre d’aquest any

La Regidoria de Desenvolupament Econòmic impartirà els cursos ‘Comença a Exportar’ els dies 28 de novembre, 3 i 4 de desembre de 2019, dirigits als xicotets comerços i a les empreses de nova creació de la Vall d’Uixó. Es tracta d’una col·laboració amb el IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial), cofinançat amb fons FEDER de la Unió Europea, i amb les Càmeres de Comerç de la Comunitat Valenciana.

«Són uns tallers, impartits per professionals, orientats a les dificultats que un petit comerç o una empresa de nova creació puga tenir a l’hora d’exportar els seus productes, ja que és una de les vies per a traure’ls major valor afegit», explica el regidor de Desenvolupament Econòmic, Jorge García, qui assegura s’ha treballat molt perquè aquesta formació siga a la Vall d’Uixó i no calga desplaçar-se a la capital de província o a qualsevol altra ciutat.

Alguns dels coneixements que adquiriran els participants són: selecció i accés als mercats internacionals, mitjans de pagament en l’àmbit internacional, documentació en el comerç exterior, així com les assegurances, molt importants a l’hora d’enviar productes per a externalitzar.

«És molt important que la gent participe en aquestes jornades perquè continuem fent-les a la nostra localitat. Des de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó animem a les nostres empreses i comerços a aprofitar aquests cursos, que estan molt demandats i ha costat molt portar-los al nostre municipi», destaca el regidor.

Encara no estan assignades les aules de formació, però podran trobar tota la informació a les xarxes socials municipals i pàgina web a partir del pròxim dilluns, o acudir a l’oficina de la Cambra de Comerç a l’Avinguda Jaume I, 32.

Pujar