elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó obri convocatòria d'una borsa d'ocupació d'auxiliar administratiu/va

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó obri convocatòria d'una borsa d'ocupació d'auxiliar administratiu/va
  • El termini d'inscripció finalitza el 16 d'octubre i es realitzarà mitjançant un sistema d'oposicions

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó obri convocatòria per a una borsa d'ocupació d'auxiliar administratiu/va. Aquesta borsa tindrà una vigència mínima de tres anys i els resultats s'obtindran mitjançant el sistema d'oposicions. La titulació que es requereix és l'Educació Secundària Obligatòria o equivalent, i per a inscriure's cal presentar una instància a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC), junt amb la fotocòpia del DNI i el justificant de pagament de la taxa corresponent.

"Aquesta borsa s'obri per poder fer nomenaments interins, cobrir vacants de forma temporal, fer substitucions i/o reforçar tasques de qualsevol departament", destaca la regidora de Recursos Humans, Zaida Moreno, qui també explica que l'examen constarà de dos exercicis obtinguts dels vint temes que es troben a les bases: un de tipus test i un altre per a desenvolupar.

La taxa ordinària és de 20,20 €, encara que s'obtindrà una reducció del 50% per discapacitat igual o superior al 33% o per ser una persona parada de llarga duració, així com una reducció del 75% si es compleix amb els dos supostos. El pagament es pot realitzar mitjançant autoliquidació a través de la web de l'Ajuntament, directament en el banc o demanat ajuda al personal de l'OAC.

El termini d'inscripció finalitza el divendres 16 d'octubre i la sol·licitud es pot tramitar amb el certificat digital o demanant cita prèvia a l'OAC en www.lavallduixo.es o al telèfon 964 69 01 84.

Pujar