elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó millora el jardí del Llar Sagrada Família amb un taller d’ocupació

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó millora el jardí del Llar Sagrada Família amb un taller d’ocupació
  • Aquests programes són subvencionats en quasi 399.000 € per la Generalitat Valenciana i 50.000 € de fons propis

Membres de la corporació municipal han visitat el Llar Sagrada Família, on l’alumnat del Taller d’Ocupació de Jardineria ha realitzat millores en la zona del jardí. Aquests programes d’ocupació els integren un total de 20 persones, 10 del mòdul de jardineria i 10 del mòdul d’obra, finançats amb més de 399.000 € de la Generalitat Valenciana i 50.000 € de recursos propis de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó.

«A més de la Llar, han sigut varies les infraestructures millorades per part dels alumnes d’aquest taller, com la zona de la Moleta al seu pas pel riu o alguns dels jardins de les Casetes dels Mestres», assenyala l’alcaldessa de la Vall d’Uixó, Tania Baños, qui destaca que els participants «a més d’aprendre un nou ofici reben un salari durant un any i al finalitzar tenen majors possibilitats d’aconseguir la seua inserció laboral».

El regidor d’Ocupació, Jorge García, assegura que en aquesta legislatura es continuarà amb l’estratègia d’intentar obtindre la major quantitat de recursos possibles per part de les administracions supramunicipals: «aquest govern prioritza el creixement econòmic i la qualitat en els llocs de treball, és per això que en aquestes setmanes hem rebut la notícia de què se’ns ha concedit un nou taller d’ocupació».

«Des de l’equip de govern hem gestionat més de 7 milions d’euros per a les persones desocupades del municipi, ja que considerem que ha de ser prioritat estar al costat de la gent que no té treball i que encara no ha trobat una via per a aconseguir-lo», afegeix l’alcaldessa.

Pujar