elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó crea l’Escola d’Educació Vial i Bici de Muntanya (BTT)

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó crea l’Escola d’Educació Vial i Bici de Muntanya (BTT)
  • Poden participar totes les xiquetes i xiquets des de 1r fins a 6é de primària

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha creat una Escola d’Educació Vial i Bici de Muntanya, en la qual podran participar alumnes des de 1er fins a 6é de primària. L’horari serà els dilluns i dimecres de 17.00 a 18.00 hores per als alumnes de 1r a 3er, i de 18.00 a 19.00 hores per als alumnes de 4t a 6é. El lloc d’inscripció és la Regidoria d’Esports, al primer pis de la Piscina Municipal.

«Des de l’ajuntament de la Vall d’Uixó ens preocupem per la salut de les persones en totes les seues etapes, i la població en edat escolar es troba en un moment molt important per a crear hàbits saludables, tant en l’esport com en l’alimentació», assenyala la regidora d’Esports, Mar Arzo, qui assegura que, mitjançant aquesta escola, els més menuts desenvoluparan bons hàbits tant en l’àmbit personal com en l’àmbit social, per exemple, a l’hora de relacionar-se o d’aprendre a respectar la natura.

S’han condicionat dos terrenys: un d’ells a la zona del pàrquing de Sant Josep, i l’altre baix de la Senda de Quistel. A més, es faran servir altres instal·lacions municipals. L’únic requisit és que les interessades i interessats porten la seua bicicleta de muntanya, «tinguen moltes ganes d’aprendre i, sobretot, de passar-ho molt bé», destaca Arzo.

A la BTT es treballaran una sèrie de principis, com ara l’educació en valors com la convivència, la igualtat, l’esforç, la tolerància i la disciplina; educació de la intel·ligència emocional i esportiva per ajudar-los a potenciar la creativitat i la motivació; educació motriu per a ensenyar-los a pedalejar correctament i adquirir una bona tècnica en qualsevol tipus de terreny; i educació vial i normes bàsiques de circulació, especialment aquelles que afecten els usuaris de bicicleta.

Pujar