10 de desembre de 2019 10/12/19

L´Ajuntament presenta l´edició 2019 del Dia de la Música

L´Ajuntament presenta l´edició 2019 del Dia de la Música - (foto 1)
  • Les activitats tindran lloc el proper dissabte dia 15 durant tota la jornada

MÉS FOTOS
L´Ajuntament presenta l´edició 2019 del Dia de la Música - (foto 2)

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó ha presentat la setena edició del Dia de la Música que se celebrarà el proper dissabte, 15 de juny, al carrer Salvador Cardells (al costat del mercat municipal). Un dels objectius d'aquesta jornada és donar a conéixer tota classe de gèneres musicals amb concerts i activitats per a tot tipus de públic. David Lluch, regidor de Cultura, ha assegurat que "serà una jornada en la qual cabran tots els públics, ja que l'oferta és molt variada i de qualitat".

Els concerts i activitats, que seran totalment gratuïts, estan organitzats per Cultura Mutant, una associació d'artistes de la localitat impulsora de l'art, la cultura i l'oci. L'esdeveniment comptarà amb tres grans blocs. Al matí, a les 11.00 hores, es portarà a terme el Matinal de Blues en el que hi haurà un taller de construcció de guitarres dirigit per Mano Rara Méter junt un concert de blues de NAR6&Friends.

El segon bloc, a les 17.00 hores, serà la Vesprada de Rap on es portarà a terme l'actuació de DJ & MC Convidat i la ‘batalla de gallos’, una competició de rap on participaran 16 alumnes dels tres instituts de la Vall d'Uixó. A partir de les 19.00 hores començarà la Nit de Rock on es podran escoltar diversos concerts com els de 69 Decibelios, The Heatwaves, Mossen Bramit Morera i Els Morts i The Gold.

Albert Segarra i José Canós, representants de Cultura Mutant, han explicat que "és una oportunitat per gaudir de la música i descobrir noves inquietuds entre els diferents tipus d'art".

ocultar
L´Ajuntament presenta l´edició 2019 del Dia de la Música
Pujar