17 de gener de 2021 17/1/21

L’Ajuntamen de la Vall d’Uixót obri el termini perquè els comerços puguen inscriure’s a la Fira de Nadal 2019

L’Ajuntamen de la Vall d’Uixót obri el termini perquè els comerços puguen inscriure’s a la Fira de Nadal 2019 - (foto 1)
  • La data limit per a presentar les instàncies és el dijous 7 de novembre

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó celebrarà la Fira de Nadal 2019 els dies 6, 7 i 8 de desembre a la plaça de l’Assumpció, coincidint amb el Pont de desembre. Des de la Regidoria de Promoció Econòmica s’ha obert el termini perquè els comerços interessats en participar presenten la corresponent instància en l’Ajuntament, sent el 7 de novembre la data límit per a fer-ho.

Jorge García, regidor de Promoció Econòmica, destaca que la Fira de Nadal és un dels projectes més il·lusionants de l’any per a la seua àrea i convida a les veïnes i veïns de la localitat i pobles del voltant a gaudir de les nombroses activitats que es desenvoluparan durant les tres jornades: «aquest any comptarem amb música en directe, com concerts de jazz, una zona gastronòmica, activitats per als més menuts i manualitats, entre molts altres espectacles».

García assenyala que la Fira de Nadal es visitada per milers de persones cada any i anima a tots els comerços de la localitat a participar i involucrar-se en les activitats comercials que es desenvolupen en el municipi. «Estem treballant de valent per a continuar amb un projecte que considerem està donant vitalitat a un pont tan important per a la Vall d’Uixó com és el de desembre», finalitza.

Per a qualsevol dubte addicional que tinguen els comerços sobre la documentació que s’ha de presentar poden fer les seues consultes a la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, a l’avinguda Jaume I, número 32.

Pujar