elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Juan Manuel Sánchez substitueix a Manuel Debón al capdavant de les festes de la Sagrada Família i Santíssim Crist

Juan Manuel Sánchez Bonifás en un acte de les festes patronals
Juan Manuel Sánchez Bonifás en un acte de les festes patronals
  • L'assemblea tria el divendres 14 de maig al nou president i junta directiva per als pròxims quatre anys

Les festes patronals de la Sagrada Família i Santíssim Crist de la Vall d'Uixó començaran una nova era amb l'elecció de Juan Manuel Sánchez Bonifás com a nou president dels festejos patronals. L'assemblea per a elegir al nou president serà el divendres 14 de maig en la Caixa rural Sant Isidre.

Al procés només s'ha presentat única candidatura amb suports que aconsegueixen el 80% dels associats, segons fonts dels festejos patronals de la Vall d'Uixó, per la qual cosa Sánchez Bonifás serà elegit president i substituirà a Manuel Debón Abad que ha etado al capdavant de les festes de la Sagrada Família i Santíssim Crist durant les tres últimes legislatures.

L'elecció estava programada per a el mes de febrer passat però la incidència de contagis va obligar la directiva a retardar-ho fins que la situació sanitària millorara.

Debón ha definit aquests dotze anys com a president com "molt satisfactoris” i “he tingut sempre a la directiva al meu costat i encara que faig un pas al costat, continuaré en la festa”. Per a Debón és el moment de la gent jove, amb noves idees. Així ho explicava el fins ara president a elperiodic.com a principis d'enguany.

Aquest procés electoral va començar el passat 20 d'abril, seguint l'article 22 dels estatuts, amb la constitució de la mesa electoral, exposició del cens i posteriorment presentació de candidatures i proclamació de les mateixes prèvia presentació mínima exigible del 25% d'avals tal com contempla l'esmentat article.

Pujar