23 de setembre de 2020 23/9/20

PP: "El govern de Tania Baños solament publica en la web municipal el 3,7% de la informació econòmica"

PP: "El govern de Tania Baños solament publica en la web municipal el 3,7% de la informació econòmica" - (foto 1)

  "El govern de Tania Baños suspèn en transparència, segons l'anàlisi realitzada per la plataforma Dyntra, la primera plataforma mundial que treballa en el mesurament i gestió del govern obert en les organitzacions i per a la Societat Civil".

  Segons consta en Dyntra, l'Ajuntament de la Vall d'Uixó solament publica el 3,7% de la informació econòmic-financera. Així, el regidor del Partit Popular, Óscar Clavell, ha assegurat que "els que venien a obrir portes i finestres han demostrat, després de quatre anys, que l'aire fresc que volien que entrara en l'ajuntament és sol el que a ells els ha interessat".

  En la mateixa plataforma Dyntra, el govern de Tania Baños solament compleix amb el 11% de la informació sobre transparència municipal, el 15% de participació ciutadana, el 6% en contractacions de serveis i no aporta cap informació en el seu web sobre urbanisme i obres públiques.

  Per a Clavell, "l'opacitat de l'equip de govern és descarada". "De fet, Tania Baños ha sigut condemnada per no lliurar al Partit Popular la informació sol·licitada, fins i tot el Síndic de Greuges li va recomanar que facilitar documentació al Partit Popular".

  "No obstant açò, el tripartit segueix fent gala de la seua falta de transparència perquè en la web 'Dónde van mis impostos' només han publicat informació parcial dels anys 2016 i 2017 i no apareix gens de l'any 2018". Segons Óscar Clavell, "si un valler vol consultar en què es gasta els diners el tripartit, no va a trobar informació".

  Pujar