elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Èxit esportiu per a la Vall d'Uixó en judo i taekwondo

Èxit esportiu per a la Vall d'Uixó en judo i taekwondo
  • Tres joves promeses sumen medalles i es classifiquen per als campionats d'Espanya

Cap de setmana amb èxit esportiu per a la Vall d'Uixó. Tres joves han aconseguit fer podium en judo i taekwondo en els campionats celebrats, sumant així més èxits a les seues prometedores carreres esportives.

Es tracta de Nadia de la Font, que s'estrena en nova categoria aconseguint la medalla de plata en l'Interprovincial de la Comunitat Valenciana de Judo, classificatori per al Campionat d'Espanya. Només va perdre amb l'actual campiona d'Espanya de cadets en un combat molt renyit.

Taekwondo

D'altra banda, l'Alcora va acollir el passat cap de setmana el campionat autonòmic Júnior de la Comunitat Valenciana, al qual l'escola Vallduxense de Taekwondo va acudir amb dos esportistes, que van collir medalles.

Es tracta d'Amalia que va aconseguir la medalla de bronze, després de guanyar el primer combat i cedint en el pas a la final en els últims segons.

Per part seua, Alejandro va aconseguir l'or després de guanyar l'autonòmic sènior i es proclama campió autonòmic Júnior, classificant-se per al pròxim campionat d'Espanya que se celebra a Jaén.

Pujar