elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP exigeix reforçar la seguretat en el paratge de Sant Josep de la Vall després del repunt d'altercats

El PP exigeix reforçar la seguretat en el paratge de Sant Josep de la Vall després del repunt d'altercats
  • Herminio Serra, regidor del PP en la localitat, reclama incrementar la presència policial per a donar seguretat als residents i també als visitants que gaudeixen de l'entorn

El Partido Popular de la Vall d'Uixó ha reclamat un reforç de la seguretat del paratge de Sant Josep amb l'objectiu de posar fre al repunt d'altercats registrat en les últimes setmanes en l'entorn natural. La sol·licitud l'ha reclamada Herminio Serra, regidor del PP en el municipi, que s'ha desplaçat fins a l'espai natural per a exhibir “la bellesa d'un paratge que no mereix quedar entelada per altercats i actes vandàlics”.

En efecte, ha considerat el regidor, “des de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó s'ha de garantir la màxima seguretat per als veïns i per això reclamem a l'alcaldessa socialista, Tania Baños, que duplique les patrulles nocturnes perquè actualment només hi ha una i és, sens dubte, insuficient”.

En efecte, en les últimes setmanes s'han produït “fets delictius que han causat danys a negocis i han provocat la intranquil·litat de molts residents que arribat l'estiu es traslladen a les seues segones residències”. “A tots ells hem d'assegurar que hi ha una resposta per part de l'ajuntament que impedisca que aquests fets es reproduïsquen”.

L'arribada de l'estiu converteix al paratge de Sant Josep en un reclam turístic “que hem de protegir, cuidar i blindar”. “És una joia que hem de posar en valor i no hem de permetre que quede entelada per danys i altercats que només generen inseguretat entre els residents i una imatge negativa de l'entorn en el qual es produeixen”.

Per tot això, des del PP “donarem suport a qualsevol iniciativa que protegisca veïns i autònoms que tenen el seu negoci en el paratge”. “Posem en valor la labor de la Policia Local i reclamem a l'alcaldessa que reforce als agents per a poder atendre les incidències que es registren, i reivindiquem la millor imatge per a la Vall i els seus espais naturals perquè són un orgull per al municipi i un destí de gaudi i esplai singular”, ha conclòs el regidor del PP.

Pujar