9 de juliol de 2020 9/7/20

El PP exigeix a Puig que "pague a les famílies de La Vall en lloc de als seus germans"

El PP exigeix a Puig que "pague a les famílies de La Vall en lloc de als seus germans" - (foto 1)
  • Carolina Castelló, portaveu del PP, lamenta que "mentres la Justicia imputa al germà del president del Consell per cobrament d'ajudes, La Vall pateix retallades de serveis"

El Grup Municipal del Partit Popular reclamarà demà en ple que Ximo Puig pague a les famílies de La Vall en lloc de repartir ajudes als seus germans. “Hui hem conegut que Francis Puig ha resultat imputat pel cobrament d'ajudes concedides pel seu germà. Exigim que les famílies valleres cobren el que els deu el PSOE i que en lloc d'alimentar als seus salde els seus deutes”.

Carolina Castelló, portaveu del PP en La Vall, ha fet aquestes declaracions en una roda de premsa convocada per a informar de les mocions que demà presentarà el PP en ple en defensa dels valleros. “Exigirem en ple que el president del Consell pague el que ens deu, que deixe d'asfixiar a les famílies i que deixe de retallar serveis bàsics que són vitals per al nostre municipi”.

Perquè “enfront d'un partit que només vela pels seus interessos, des del PP protegim als veïns de la condemna a la qual Puig sotmeten al nostre municipi. Esperem que l'alcaldessa es pose del costat de la Vall, perquè en cas contrari demostrarà que, una vegada més, només defensa les seues sigles”.

No serà l'única moció que el PP defense en ple. “Reclamarem així mateix la inversió i el suport als nostres citricultors”. En La Vall, “la citricultura és passat, present i futur. Per aquest motiu, exigirem que s'abonen les ajudes de “mínimis” que Ximo Puig bloqueja i que afebleixen a un dels pilars econòmics de la nostra localitat”.

Des del PP, “estarem sempre al costat dels herois que es deixen la vida en el camp per cultivar el millor producte. Perquè són ells als quals hem de defensar enfront d'un PSOE que els castiga a colp de vetos econòmics que no fan sinó empobrir cada vegada més a un sector sotmés a crisis periòdiques”.

Suport a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat

Castelló elevarà així mateix al ple una moció en repulsa de la violència registrada aquesta passada setmana als carrers de Catalunya i en defensa i suport a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat.

“Guàrdia Civil, Cos Nacional de Policia i Mossos d'Esquadra mereixen tot el nostre suport i volem que el ple de la Vall d'Uixó reconega el seu treball. Perquè han arriscat les seues vides per garantir el compliment de la llei i l'ordre. I aqueixa vocació i aqueixa obstinació mereix el nostre màxim reconeixement i la condemna d'accions intolerables i inadmissibles en un Estat de Dret com és Espanya”. Per aquest motiu, “exigim al Govern d'Espanya que es faça complir la llei i es respecte la Constitució. I confiem que un acord tan assenyat com aquest cultive el respatler de totes les forces representades en la corporació de La Vall”.

Pujar