21 de novembre de 2019 21/11/19

El PP demana adaptar una pista de l’Eleuterio Pérez per a no deixar al carrer al Club de Bàsquet

El PP demana adaptar una pista de l’Eleuterio Pérez per a no deixar al carrer al Club de Bàsquet - (foto 1)
  • Herminio Serra, regidor del PP, anuncia una moció al plenari per a garantir assistència i servei als 150 alumnos federats als que el PSPV ignora des d’agost

“Anem a proposar al PSPV l'adequació d'una pista del col·legi Eleuterio Pérez per a garantir que els 150 alumnes federats del club La Vall d'Uixó Bàsquet no es queden en el carrer”. El regidor del PP a la Vall d'Uixó, Herminio Pérez, ha anunciat aquest matí la presentació d'una moció al ple de demà dimecres per a garantir que les solucions que els membres del club de bàsquet reclamen des d'agost “són ateses”.

La proposta que planteja el PP “parteix de l'entitat esportiva com a millor solució a la falta d'espais que pateixen en el poliesportiu municipal”. És evident, ha assenyalat Serra, que “el pavelló s'ha quedat limitat per a atendre l'àmplia demanda d'esportistes”. No obstant açò, “ignorar a qui demana solucions no és una bona resposta”. “Nosaltres estem ací per a ser útils i ajudar a resoldre problemes. Per aquest motiu, anem a elevar la proposta del club La Vall d'Uixó Bàsquet al ple a fi que el PSPV treballe”.

L'elecció de l'Eleuterio Pérez es produeix per dos motius. “D'una banda, per la proximitat al poliesportiu, la qual cosa facilita a logística a les famílies i als esportistes”. D'altra banda, “l'existència de dues pistes esportives permet habilitar una d'elles amb canastres i la delimitació reglamentària per a la pràctica d'aquest esport”.

La solució, explica Serra, “és positiva tant per al centre com per al club, i encara que té caràcter temporal, creiem que serà d'utilitat”. D'una banda, el col·legi “podrà aprofitar la nova instal·lació per a practicar bàsquet”. D'altra banda, explica el regidor del PP, “permetrà descongestionar l'ús del pavelló poliesportiu i donar servei al club de bàsquet”.

Finalment, el regidor del PP ha anunciat la presentació d'una segona moció dirigida a “garantir una única prova d'accés a la universitat per a tot el territori espanyol”. La iniciativa, que defensa “la igualtat d'oportunitats entre tots els alumnes que aspiren a ocupar una plaça en una universitat pública” planteja l'establiment d'un “examen nacional que assegure a tots els estudiants les mateixes opcions independentment de la localització on s'examinen”. En definitiva, “garantir que tots els aspirants se sotmeten a una mateixa prova en tot el territori espanyol i, per tant, tots parteixen amb les mateixes oportunitats per a aspirar a una plaça en una universitat pública”.

ocultar
El PP demana adaptar una pista de l’Eleuterio Pérez per a no deixar al carrer al Club de Bàsquet
Pujar