25 de novembre de 2020 25/11/20

Davant l'augment dels contagis, la Vall d'Uixó valora si reduirà l'aforament en les activitats

A la Vall d'Uixó, continuen les activitats a pesar del covid
A la Vall d'Uixó, continuen les activitats a pesar del covid
  • Segons les dades de la conselleria de Sanitat, els casos actius per covid han augmentat en 13 persones fins a aconseguir els 37 positius

Molts municipis valencians han començat a prendre mesures més restrictives per a tractar de frenar els contagis. No obstant això, en altres localitats de moment l'activitat continua com estava prevista.

És el cas de la Vall d'Uixó, on han acordat avui en junta de portaveus reduir a sis el nombre màxim de persones que podran participar en les activitats d'Halloween previstes en les Grutes de San José i en la Senda de Quistel.

No obstant això, davant l'increment dels contagis per covid, el consistori està remenant altres escenaris per als actes que impliquen més afluència de gent, perquè “la normativa els avala i perquè suposen moviment econòmic per a sectors que han estat totalment paralitzats” amb la pandèmia. De fet, l'ajuntament està valorant si reduir els aforaments o mantenir només els actes que es facen en l'exterior.

Segons les dades de la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, a la Vall d'Uixó hi ha ara 37 persones amb covid, això suposa que s'han incrementat en 13 els casos en els últims dies.

En les instal·lacions esportives municipals, els vestuaris ja no estan oberts per a les categories inferiors ni per als entrenaments del primer equip de futbol. Només es permet l'ús en els partits del primer equip perquè els equips que vénen de fora puguen dutxar-se abans de tornar-se amb autobús al seu municipi.

Amb l'objectiu de frenar els contagis, la Policia Local està reforçant i fins i tot dissuadint els grups de persones que s'acumulen en les entrades i eixides dels centres educatius.

Pujar