elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP convertirà a la Vall en atractiu comercial i node empresarial per a garantir progrés enfront d'incompliments

El PP convertirà a la Vall en atractiu comercial i node empresarial per a garantir progrés enfront d'incompliments
  • Marga Marco, directora de campanya i número 2 de la llista de Herminio Serra aposta per “les oportunitats i el futur que aconseguisquen que la Vall deixe de ser ciutat dormitori”

El Partit Popular de la Vall d'Uixó s'ha marcat l'objectiu de convertir al municipi en el motor comercial i el node empresarial perquè “ha arribat el moment de garantir el progrés enfront dels huit anys d'incompliments del govern socialista de Tania Baños”. “Ens hem convertit en una ciutat dormitori i la Vall és molt més i mereix molt més”, ha assenyalat la directora de campanya de Herminio Serra i número 2 de la candidatura, Marga Marco.

Marco ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a desgranar objectius “realistes i sòlids” enfront de huit anys de “incompliments per part del PSOE”. “Ha arribat el moment de posar en valor tan bo com ens uneix i reivindicar la capacitat, el talent i l'emprenedoria de les fortaleses que compartim”.

“I per a aconseguir-ho hem de retornar-li el batec a aquesta localitat que el PSOE ha deixat en coma”. “Tenim una xarxa comercial potent que mereix ampliar-se i no tancar persianes. Un parc empresarial que mereix activar-se amb el pla de reindustrialització i amb una aposta decidida per l'agricultura, que és una oportunitat”. I “un talent innat als veïns que mereix ser posat en valor amb avantatges fiscals i iniciatives que donen suport a l'emprenedoria”.

“En aquests últims huit anys hem perdut molta població, especialment jove, perquè no generem activitat que fidelitze als nostres veïns. I quan un no troba futur marxa”. “Volem recuperar aqueix múscul i volem fer-lo amb el benestar que garanteix mamografies a les dones i seguretat a tota la població”. “La garantia que només Herminio Serra concentra en la papereta del PP, l'única vàlida aquest diumenge perquè només el PP garanteix un govern sòlid i de futur”.

L'aposta decidida es presenta enfront de huit anys de “pèrdues” en “els quals ens han venut fum”. La propaganda que “no s'ha traduït en fets”. Perquè tal com ha manifestat la directora de campanya del PP a la Vall d'Uixó, “l'ampliació de la Vallense que Tania Baños va anunciar continua sent hui una quimera”. “Com ho és la construcció del parc Polígon III, la inversió en centres educatius, on no s'ha executat ni un sol euro, o la millora dels accessos a Carmaday, que segueixen pendents”. A tot això cal sumar l'execució del pont de connexió amb el polígon industrial “que hui segueix sense estar executat malgrat que va ser un dels compromisos vertebrals de la hui alcaldessa”.

“El futur el decidim aquest diumenge amb el PP com a aposta segura i de progrés. La prosperitat que la Vall mereix i que farem possible entre tots”, ha rematat Marco.

Pujar