8 de març de 2021 8/3/21

Continua en obres el centre integrat de salut de la Vall d'Uixó que Sanitat va anunciar per a finals de desembre de 2020

Continua en obres el centre integrat de salut de la Vall d'Uixó que Sanitat va anunciar per a finals de desembre de 2020 - (foto 1)
  • La Conselleria que dirigeix Ana Barceló ha assegurat que la recepció de les obres està prevista per a abans d'acabar el mes de gener

El centre integrat de salut de la Vall d'Uixó continua en obres malgrat que la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública va comunicar que estaria en funcionament a la fi de desembre de 2020.

Ara, des de la mateixa conselleria han confirmat a elperiodic.com que la recepció de les obres està prevista per a abans de finalitzar el mes de gener, per la qual cosa “serà a partir de llavors quan es comence a preparar la seua posada en funcionament”.

Això suposa que el nou centre sanitari no estarà operatiu fins al mes de febrer, com a mínim.

El nou centre, amb un pressupost aproximat de 2 milions d'euros, comptarà amb una zona per a rehabilitació, urgències, atenció maternal, odontologia, salut mental i noves consultes.

Amb aquestes obres, la primera fase de les quals està a punt de concloure, es duplica la superfície del Centre de Salut I situat al carrer Octavi Ten.

La segona fase de les obres consisteix en la reforma i ampliació de l'edifici antic del centre de salut, una infraestructura construïda en els anys 60, i estarà conclosa al novembre de 2021.

El centre integrat, en l'antic INSS

Cal assenyalar que el centre integrat de salut de la Vall d'Uixó s'està construint en l'antic Institut Nacional de la Seguretat Social -annex al centre de salut I.

Per a poder construir el nou edifici va ser necessari primer cedir un local a l'INSS per al seu trasllat, fet que es va formalitzar a l'abril de 2015 i al maig de 2016 l'Ajuntament de la Vall d'Uixó va cedir l'antic INSS a Sanitat perquè iniciara les obres que finalitzaran en poques setmanes.

Pujar