22 de gener de 2021 22/1/21

Compromís per la Vall presenta Higi Daniel com a nou regidor

Compromís per la Vall presenta Higi Daniel com a nou regidor - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Compromís per la Vall presenta Higi Daniel com a nou regidor - (foto 2)

  Compromís per la Vall va presentar Higi Daniel davant dels mitjans de comunicació. La roda de premsa es va celebrar el passat divendres 1 de setembre a la seu de la formació a la Vall d'Uixó. El nou regidor va estar acompanyat per Mònica Àlvaro (diputada de Compromís a les Corts), Ferran Daròs (regidor de Compromís al govern de la Vall) i Jordi Julià (actual segon tinent d'alcalde que deixa el seu lloc a Higi Daniel).

  En les diferents intervencions, Ferran Daròs va voler recordar que la implicació de Compromís en el govern de progrés de la Vall és total i que la renúncia és deguda a factors personals, no polítics. Per això va indicar que «es tracta d'una transició tranquil·la cap a un altre membre del col·lectiu que genera la màxima confiança en la nostra executiva i també en els nostres socis». Per últim, va agrair a Jordi la seua dedicació d'anys al partit.

  A continuació, Jordi Julià va agrair la comprensió dels companys davant de la seua decisió i es va felicitar de pertànyer a un col·lectiu que no depén només d'una persona. Per això va insistir en el que va dir l'última setmana: la seua vinculació a Compromís segueix intacta i Higi Daniel tindrà un amic al seu costat en la seua nova aventura.

  Higi Daniel va voler agrair la confiança del col·lectiu en ell, ja que s'han bolcat en el seu nou paper i li han oferit tota l'ajuda possible. També va recordar que parteix de la bona faena feta pel seu predecessor i que, amb molt d'orgull i molta responsabilitat, la intentarà aprofundir i millorar.

  Per últim, Mònica Àlvaro recordava com Julià havia estat un company de fatigues des de fa anys, però que l'arribada d'algú jove com Higi Daniel donarà molta empenta al col·lectiu i a la Vall. Com va dir de manera repetida, «la Vall és una localitat important per a Compromís i per a les comarques del nord;  i per això sempre que em necessiten estaré al costat del col·lectiu».

   

   

  Pujar